Levering

Levertijd:

De levertijd van de artikelen is 1 tot 5 werkdagen na tot totstandkoming van de overeenkomst ( na betaling ). Het streven is voor 15.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis, maar ik kan echter nooit een 100% garantie geven over de exacte leverdatum. De werkelijke levertijd is afhankelijk van de volgende factoren:

  • of het artikel voorradig is
  • de betaalmethode
  • onze vervoerders
  • overige zaken als nationale vrije dagen, het weer en of u thuis bent.

Het pakket wordt in Nederland aangeboden door PostNL. Er wordt twee keer aangeboden. Daarna krijgt u een afhaalbericht en kunt u de bestelling ophalen bij het Postkantoor. Daar blijft het pakket ongeveer één week.

Prijzen en verzendkosten:

Alle prijzen zijn in euro's en inclusief BTW.
De verzendkosten zijn voor uw rekening.
Vooruit betaald: € 6,50 per verpakking, per adres.

Retourneren:

Als klant bij Sandra's Marktwinkel heeft u het recht om na ontvangst van de goederen binnen 7 dagen een artikel te retourneren. U betaalt zelf de kosten van terugzending tenzij u een verkeerd artikel of een artikel met schade heeft ontvangen. De goederen kunnen enkel worden geretourneerd in onbeschadigde staat en originele verpakking, dienen in dezelfde conditie te verkeren en mogen niet gebruikt of gedragen zijn (passen van kleding mag natuurlijk wel). Indien u een of meerdere producten wilt retourneren dan verzoeken wij u de volgende stappen te volgen:

  • Geef aan welke artikelen u wilt retourneren, vul de reden ( optioneel ) en de overige gegevens in en verzend het formulier
  • Wacht op mijn reactie voordat u het artikel terug stuurt! U krijgt uiterlijk binnen 1 werkdag instructies per e-mail hoe u dient te handelen.
  • Na ontvangst van de instructies dient u binnen 5 werkdagen het artikel juist en voldoende gefrankeerd terug te sturen. Sandra's Marktwinkel zal zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na volledige afhandeling van de geretourneerde producten, het bedrag ( exclusief verzendkosten ) aan u overmaken.

Annuleren:

Het annuleren van een bestelling is na verzending van de artikelen niet meer mogelijk.

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dorpsstraat 584
1723 HJ Noord-Scharwoude
Noord-Holland
0226 - 312069

BTW nr. 1845.34.197.B.01
KvK nr. 37038592