Aanvullende voorwaarden webshop

Voorwaarden downloaden

De Marktwinkel
Dorpsstraat 584
1723 HJ Noord-Scharwoude
tel: 0226-312069
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
kvk nr. 37038592
btw nr. 1845.34.197.B.01

Naast de algemene voorwaarden, die u op de website aantreft, zijn de volgende bepalingen op al mijn aanbiedingen en transacties van toepassing.

Prijzen
De in de webshop genoemde prijzen zijn altijd inclusief BTW en eventuele overige belastingen, behoudens eventuele kosten van aflevering.
Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod zijn niet bindend.
Sandra's Marktwinkel behoudt zich het recht voor tussentijds wijzigingen in de aanbiedingen te doen.

Prijzen en verzendkosten
Alle prijzen zijn in euro's en inclusief BTW. De verzendkosten zijn voor uw rekening.
Vooruit betaald: € 6,50 per verpakking, per adres.

Wijze van aflevering
Verzending gaat via PostNL
De levertijd van de artikelen is 1 tot 3 werkdagen na totstandkoming van de overeenkomst .
Het streven is voor 15.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.

Betalingswijze
U kunt bij mij op de volgende manieren betalen:
Met iDEAL.
Via een overschrijvingsformulier.

Levertermijn en aflevering
De plaats van aflevering is het door u opgegeven adres.
Als de bestelling voor 15.00 uur is geplaatst, wordt de bestelling de volgende werkdag geleverd indien alle artikelen voorradig zijn. De bestelling wordt in één keer uitgeleverd met een uiterste levertermijn van 30 dagen.
Bij overschrijding van de leveringstermijn zult u hiervan met bekwame spoed op de hoogte worden gebracht, doch uiterlijk binnen 30 dagen nadat u de bestelling heeft geplaatst. U heeft het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden, tenzij u te kennen geeft de aangekondigde langere leveringstermijn te accepteren.
Voor verzending maak ik gebruik van: PostNL

Retourneren
Conform de wettelijke bepalingen heeft u een zichttermijn van 7 werkdagen, ingaande de dag na ontvangst van de goederen. Tijdens de zichttermijn zult u de goederen en het verpakkingsmateriaal voorzichtig behandelen. Uitpakken en gebruiken is slechts toegestaan om te beoordelen of u het product wilt behouden.
Wanneer u van het ontbindingsrecht binnen de zichttermijn gebruik wilt maken, dan verzoek ik u daarvan melding te maken via het retour formulier wat u vindt op de website. Tevens verzoek ik u de producten in de originele staat en verpakking terug te laten bezorgen naar het door mij op gegeven retour adres.
Het retourneren van de goederen komt voor uw eigen rekening en risico. Terugbetaling van door u reeds voldane bedragen geschiedt uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding van de koop.

Service en klachten
Klachten of servicemeldingen kunt u als volgt melden:
stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacy
Uw gegevens worden door mij opgeslagen in een persoonsregister.
Indien u de website bezoekt, dan herkent de webserver uw domeinnaam en email adres. Naast deze gegevens bewaar ik ook de informatie die u op de website heeft geraadpleegd. Ook als u op de website zelf informatie heeft achtergelaten, bijvoorbeeld over door u bestelde producten, dan bewaar ik die. Sandra's Marktwinkel stelt uw persoonsgegevens niet beschikbaar aan haar gelieerde derde bedrijven voor marketingdoeleinden.

Sandra's Marktwinkel gebruikt wel cookies. Deze dienen om de dienstverlening aan u doelmatiger en geïndividualiseerd te maken. Indien u bezwaar heeft tegen één van bovengenoemde activiteiten, dan kunt u contact met mij opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Op eerste verzoek zal ik uw gegevens verwijderen.

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dorpsstraat 584
1723 HJ Noord-Scharwoude
Noord-Holland
0226 - 312069

BTW nr. 1845.34.197.B.01
KvK nr. 37038592